Projekty technologiczne

Projekty technologiczne dla nowotworzonych zakładów, przy modernizacjach oraz dostosowywanie istniejących przy wprowadzaniu nowych technologii i produktów. Projekty wykonywane są zgodnie z obowiązującymi aktami prawnymi oraz uwzględniają najbardziej rygorystyczne założeniam systemów bezpieczeństwa i jakości żywności.

Mamy wieloletnie doświadczenie w wykonywaniu projektów oraz czynnym uczestnictwie podczas modernizacji różnego typu obiektów związanych z przemysłem spożywczym i gastronomią. Między innymi braliśmy udział we wdrożeniach w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz obiektach wypoczynkowych KPRM.

Ważnym elementem naszej działalności jest doradztwo w zakresie właściwego, optymalnego wykończenia i wyposażenia pomieszczeń tak, aby zapewnić prawidłowe funkcjonowanie systemów jakości, a zarazem stworzyć przyjazne środowisko pracy.

Nasze działania mają charakter kompleksowy i nie ograniczają się jedynie do przekazywania zaleceń wynikających z przepisów i oczekiwań auditorów, ale wskazują właściwe rozwiązania co do rozplanowania pomieszczeń, ich wykończenia i wyposażenia jak również dotyczą procesów mycia i dezynfekcji oraz doboru urządzeń i rozwiązań technicznych. Nasze motto to : „ Nie sposób zalecić zmiany i wyjść, trzeba jeszcze doradzić jak je zrealizować”.

malenta

Władysław Malenta

Specjalista ds. technicznych