O firmie

Firma SGJ-Quality zajmuje się wdrażaniem oraz doskonaleniem już wdrożonych systemów jakości w branży spożywczej i opakowaniowej: HACCP, BRC, BRC Food, BRC IoP, BRCConsumer Products, IFS, ISO 22000, FSSC 22000, PAS 220, Audity sieci, Standard Bezpieczeństwa Żywności Tesco, GLOBAL GAP, ISO 9001, OUTSOURCING. Firma powstała w 2005 roku i ma za sobą wiele lat doświadczenia i wdrożonych systemów w polskich i zagranicznych firmach. Konsumenci oczekują, że to, co jedzą i piją jest bezpieczne. Jakość żywności, bezpieczeństwo i praktyki zrównoważonego rozwoju zaczynają się już w gospodarstwie rolnym, na etapie uprawy. Detaliści powinni podejść do bezpieczeństwa żywności systemowo na każdym etapie - od produkcji poprzez opakowanie do transportu, aby wyeliminować zagrożenia.

Audytor

Anna Żochowska

Anna Żochowska

Audytor

Szkoleniowiec

Konsultant

Zewnętrzny Pełnomocnik ds. systemu jakości

Lider bezpiepczeństwa żywności

Władysław Malenta

Władysław Malenta

Specjalista ds. technicznych